Jumaat, 21 Jun 2019

Kelebihan Membeli Barang Kemas Di PG Mall

Kelebihan Membeli Barang Kemas Di PG Mall

Mengapa perlu membeli barang kemas di PG Mall? Artikel kali ini saya kongsikan kelebihan membeli barang kemas secara atas talian hanya di PG Mall.

1. Harga Yang Berpatutan

PG Mall memberi jaminan bahawa harga yang dijual adalah antara yang termurah dipasaran. Kenapa PG Mall mampu menjual dengan harga yang murah? Ini kerana semua barang kemas yang dijual diperolehi secara terus dari kilang tanpa melibatkan orang tengah. Ini secara tidak langsung dapat menjimatkan kos ditambah pula PG Mall tidak perlu menanggung kos tambahan lain seperti sewa bulanan, bil air dan elektrik, upah pegawai keselamatan dan sebagainya tidak seperti kedai emas yang lain.

2. Percuma Kos Penghantaran

Pihak PG Mall berbesar hati bersetuju menanggung segala kos penghantaran barang kemas termasuk insuran ke seluruh Malaysia. Ini bererti anda tidak perlu membayar kos tambahan semasa membeli barang kemas secara atas talian.

3. Penghantaran Dilindungi Insurans

Setiap barang kemas yang di pos dilindungi insuran sehingga RM 5,000 bagi setiap satu produk emas yang dibeli. Ini bererti sekiranya barang tersebut gagal sampai di tangan pembeli, pihak PG Mall akan mengantikannya dengan barang yang sama atau setara nilainya. Oleh itu, anda tidak perlu risau ditipu atau barang yang dibeli tidak sampai ditangan.

4. Rebet Pembelian
Berita baik untuk anda. Bagi setiap pembelian barang kemas di PG Mall, anda akan menerima rebet tunai 0.5% sehingga 2.0% dari harga barang yang dibeli (bergantung kepada status pelanggan) dan akan dikredit terus ke dalam c-wallet pada setiap minggu. Ini bererti anda bukan sahaja boleh berjimat ketika membeli barang kemas, bahkan anda boleh menjana pendapatan hasil pembelian orang lain yang berdaftar dibawah nama anda.
Layari pautan dibawah untuk mengetahui secara lanjut bagaimana menjana keuntungan dengan PG Mall.

5. Pelbagai Pilihan Tersedia

Terdapat lebih dari 600 rekabentuk tersedia untuk dipilih merangkumi semua jenis barang kemas yang ada (gelang, cincin, anting-anting dan rantai) merangkumi pelbagai lapis umur. Apa yang anda perlu lakukan hanyalah pilih mana yang berkenan dihati, bayar melalui pelbagai saluran yang tersedia dan tunggu dengan setia dihadapan pintu rumah. Semudah itu sahaja.

Sila tekan PG Mall untuk melihat koleksi penuh barang kemas yang ada.

Masih belum berdaftar dengan PG Mall? Daftar Disini untuk pendaftaran. 


Yang menulis,
 
 
Mohd Faiz bin Abdul Manan
Dealer Public Gold

Tiada ulasan:

Catat Ulasan