Khamis, 15 Februari 2018

Kelebihan Mendaftar Sebagai Pembeli Di PG Mall

Kemaskini pada 12/09/2018
       
Kelebihan Mendaftar Sebagai Pembeli Di PG Mall

      1. Percuma Kupon Diskaun

Setiap pengguna yang mendaftar sebagai pelanggan di PG Mall layak mendapat baucer diskaun secara percuma sebanyak 20%* bagi pembelian kali pertama berharga RM 30 dan keatas. Baucer ini hanya boleh digunakan sekali sahaja. Anda juga boleh memenangi kupon diskaun melalui 'Daily Mystery Gift Campaign' yang dijalankan pada setiap hari.


Semua pelanggan baru layak mendapat diskaun RM 5 berkuatkuasa serta merta bagi pembelian kali pertama
 Contoh Kupon Diskaun Untuk Pelanggan Baru
2. Layak Menyertai PG Mall Hot Day Sales

PG Mall membuat jualan murah (diskaun sehingga 90% atau percuma) yang dikenali sebagai PG Mall’s Hot Sales* pada pukul 12.00 tengah hari, 4.00 petang dan 9.00 malam pada setiap hari. Terhad kepada 1 jenis barang sahaja (dalam kuantiti yang terhad). Konsep jualan adalah siapa cepat dia dapat. Harga barang tidak termasuk kos penghantaran.

Contoh Produk Yang Terpilih Dalam PG Mall Hot Day Sales      3. Rebet Bagi Setiap Pembelian Di PG Mall.

Bagi setiap pembelian yang dilakukan di PG Mall, anda layak mendapat rebet sebanyak 0.25% yang akan dikredit terus ke dalam C-Wallet setiap 25 haribulan pada setiap bulan. Setiap wang terkumpul di dalam C-Wallet boleh digunakan untuk membeli-belah di PG Mall pada bila-bila masa tanpa had masa (tarikh luput). Anda juga boleh memenangi baucer tunai melalui 'Daily Mystery Gift Campaign' yang dijalankan pada setiap hari.


      4. Dapat Menjana Pendapatan Sampingan Dengan Mendaftar Pengguna Baru Di PG Mall

Dengan hanya berkongsi pautan anda (untuk pendaftaran baru) kepada kenalan dan sahabat, anda layak dibayar komisen sebanyak 1% bagi setiap pembelian yang dilakukan oleh kenalan anda di PG Mall. Anda juga layak menerima komisen sebanyak 0.5% bagi setiap pembelian yang dilakukan oleh kawan kepada kawan anda yang berdaftar dibawah anda. Komisen dibayar sehingga level ke 3. 

Contoh: 

Situasi 1: Peringkat 1
Anda - Rakan (Beli Barang: RM 100)
Komisen: 1% = RM 1

Situasi 2: Peringkat 2
Anda - Rakan 1 - Rakan 2 (Beli Barang: RM 100)
Komisen: 0.5% = RM 0.50

Situasi 3: Peringkat 3
Anda - Rakan 1 - Rakan 2 - Rakan 3 (Beli Barang: RM 100)
Komisen: 0.5% = RM 0.50

Situasi 4: Maksimum Komisen
Anda - Rakan 1 (Beli Barang: RM 100) - Rakan 2 (Beli Barang: RM 100) - Rakan 3 (Beli Barang: RM 100)
Komisen: 2% = RM 1 + RM 0.5 + RM 0.5 = RM 2

Nota: 
Komisen hanya diberikan sekiranya anda mendaftar rakan menggunakan pautan yang tersedia. Kemudian rakan anda mendaftar rakan baru dan seterusnya sehingga peringkat 3.

Setiap komisen yang diperolehi akan dikredit terus ke dalam C-Wallet setiap 25 haribulan. Anda boleh menggunakan tunai yang ada di C-Wallet untuk membeli-belah di PG Mall pada bila-bila masa. Tiada tarikh luput bagi setiap tunai yang disimpan di C-Wallet.5. Ganjaran Percutian Di Seluruh Dunia

Dengan membuat pembelian diri sendiri serta kawan-kawan yang berdaftar dibawah anda sebanyak RM 500,000* dalam tempoh masa yang ditetapkan, anda layak menyertai satu tiket percutian secara percuma ke seluruh dunia yang ditanggung oleh Public Gold sepenuhnya. 


Tawaran Percutian Bagi Tempoh 2017 hingga Jun 2018

Nota Tambahan:
*Tertakluk Kepada Syarat Dan Peraturan

Berminat untuk mendaftar? Sila tekan butang Daftar Disini untuk mendaftar sebagai pengguna baru. 

Untuk sebarang pertanyaan boleh hubungi saya di talian 017-2471372 (Faiz) atau melalui komen dibawah. 

Tiada ulasan:

Catat Ulasan