Khamis, 25 Januari 2018

3 Saluran Untuk Menjadi Dealer Public Gold

Kemaskini pada 07/10/2019
Artikel kali ini saya kongsikan 3 saluran untuk menjadi Dealer Public Gold.        


    1.  Melalui Pembelian Biasa

3 Saluran Untuk Menjadi Dealer Public Gold

Tawaran bermula dari 01/04/2019 - 31/03/2020


Terdapat dua kaedah yang boleh dipilih bagi melayakkan diri anda menjadi Normal Dealer Public Gold, iaitu:

Kaedah 1
Beli produk Public Gold sebanyak 200 gram dalam satu resit.

Kaedah 2
Daftar minimum 50 Pelanggan Baru (dibawah rangkaian anda) yang membeli emas sekurang-kurangnya RM 100 untuk kali pertama dalam tempoh 3 bulan dari tarikh pembelian pertama anda.

Manakala bagi melayakkan diri menjadi Priority Dealer secara percuma, anda hanya perlu membeli produk Public Gold sebanyak 500 gram dalam satu resit atau mendaftar sebanyak 250 pelanggan baru serta peratusan pelanggan yang aktif membeli dan menjual emas sebanyak 50% dari keseluruhan pelanggan yang telah didaftarkan.

    2.  Melalui Branch Weekly Meeting (Seminar Public Gold)


Dengan menghadiri Branch Weekly Meeting (BWM) yang dianjurkan oleh Public Gold dilokasi terpilih diseluruh Malaysia dan Indonesia. Anda berpeluang untuk menjadi Dealer Public Gold dengan hanya membeli emas Public Gold mengikut jumlah yang ditetapkan dalam satu resit.

Kebiasaannya syarat untuk menjadi Dealer Public Gold lebih rendah berbanding dengan tawaran bulanan. Untuk makluman Anda, tawaran ini hanya sah dalam tempoh sehari dan hanya ditawarkan kepada pengunjung yang menghadiri seminar sahaja.


    3. Melalui Promosi Bulanan

Tawaran Pada Bulan Julai 2019


Dengan hanya memenuhi syarat dan peraturan yang ditetapkan semasa promosi bulanan dijalankan, anda layak untuk menjadi Normal Dealer @ Priority Dealer Public Gold secara percuma. Sila Layari alamat sesawang Public Gold untuk mengetahui secara lanjut tawaran yang diberi bagi bulan semasa.

Berita baik kepada peminat barang kemas Aurora Italia. Dengan pembelian sebanyak RM 5,000 dalam satu resit, anda layak untuk menjadi Dealer Public Gold. Tertakluk kepada syarat dan peraturan.

Berminat untuk menjadi Dealer Public Gold? Sila hubungi saya di talian 017-2471372 (Faiz) untuk bimbingan selanjutnya.  

Berminat Mengetahui Lebih Lanjut Tentang Pelaburan Emas? Tekan Pautan Di Bawah:
Senarai Ringkas Artikel Berkaitan Pelaburan Emas

Tiada ulasan:

Catat Ulasan