Khamis, 25 Januari 2018

3 Saluran Untuk Menjadi Dealer Public Gold

Kemaskini pada 28/05/2020

Entri kali ini saya ingin kongsikan 3 saluran untuk menjadi Dealer Public Gold. 

Sila tekan pautan di bawah untuk mengetahu kelebihan menjadi Dealer Public Gold.


1# Melalui Pembelian Biasa

Tawaran bermula dari 01/04/2019 - 31/03/2020
Terdapat dua kaedah yang boleh dipilih bagi melayakkan diri anda menjadi Dealer Public Gold, iaitu:

Kaedah 1:

Daftar sekurang-kurangnya 50 Pelanggan Baru (di bawah rangkaian anda) dengan membeli produk Public Gold (Emas dan Perak) bernilai sekurang-kurangnya RM 100 (buat kali pertama) dalam tempoh 3 bulan dari tarikh pembelian pertama anda.

Beli produk Public Gold sebanyak 200 gram dalam satu resit bagi melayakkan anda menjadi Normal Dealer Public Gold.

Anda ditawarkan menjadi Dealer Public Gold secara percuma setelah memenuhi syarat seperti di atas.

Kaedah 2:

Manakala bagi melayakkan diri menjadi Priority Dealer secara percuma, anda hanya perlu membeli produk Public Gold sebanyak 500 gram dalam satu resit atau mendaftar sebanyak 250 pelanggan baru serta peratusan pelanggan yang aktif membeli dan menjual emas sebanyak 50% dari keseluruhan pelanggan yang telah didaftarkan.


2# Melalui Branch Weekly Meeting (Seminar Public Gold)

Jadual Branch Weekly Meeting (BWM) 2020

Dengan menghadiri Branch Weekly Meeting (BWM) yang dianjurkan oleh Public Gold dilokasi terpilih diseluruh Malaysia dan Indonesia. Anda berpeluang untuk menjadi Dealer Public Gold dengan hanya membeli emas Public Gold mengikut jumlah yang ditetapkan dalam satu resit.

Kebiasaannya syarat untuk menjadi Dealer Public Gold lebih rendah berbanding dengan tawaran bulanan. Untuk makluman Anda, tawaran ini hanya sah dalam tempoh tertentu dan hanya ditawarkan kepada pengunjung yang menghadiri seminar sahaja.

Sila ‘Follow’ dan ‘See First’ di Facebook saya untuk mengetahui promosi terkini Public Gold.

Info Terkini:
Sempena Perintah Kawalan Pergerakan (PKP), semua seminar emas Public Gold di seluruh Malaysia dilakukan atas talian di FB Page Public Gold International


3# Melalui Promosi Bulanan

Tawaran Pada Bulan Mei 2020
Dengan hanya memenuhi syarat dan peraturan yang ditetapkan semasa promosi bulanan dijalankan, anda layak untuk menjadi Normal Dealer @ Priority Dealer Public Gold secara percuma. Sila Layari alamat sesawang Public Gold atau PG Mall untuk mengetahui secara lanjut tawaran yang diberi bagi bulan semasa.

Berita baik kepada peminat barang kemas Aurora Italia. Dengan pembelian sebanyak RM 5,000 dalam satu resit, anda layak untuk menjadi Dealer Public Gold. Tertakluk kepada syarat dan peraturan.

Berminat Mengetahui Lebih Lanjut Tentang Pelaburan Emas? Tekan Pautan Di Bawah:

Tiada ulasan:

Catat Komen