Khamis, 25 Januari 2018

3 Saluran Untuk Menjadi Dealer Public Gold

Kemaskini pada 26/10/2018

    1. Melalui Pembelian Biasa

3 Saluran Untuk Menjadi Dealer Public Gold
Tawaran bermula dari 01/04/2018 - 31/03/2019


Terdapat dua kaedah yang boleh dipilih bagi melayakkan diri anda menjadi Dealer Public Gold, iaitu dengan membeli produk Public Gold sebanyak 200 gram dalam satu resit atau mendaftar sebanyak 50 pelanggan baru (dibawah rangkaian anda) yang membeli emas sekurang-kurangnya RM 100 buat kali terakhir. Anda diberi tempoh selama 3 bulan dari tarikh anda mendapat PG kod.

Manakala bagi melayakkan diri menjadi Priority Dealer secara percuma, anda hanya perlu membeli produk Public Gold sebanyak 500 gram dalam satu resit atau mendaftar sebanyak 250 pelanggan baru serta peratusan pelanggan yang aktif membeli dan menjual emas sebanyak 50% dari keseluruhan pelanggan yang telah didaftarkan.

    2. Melalui Seminar Public Gold
 


Dengan menghadiri Seminar Emas yang dianjurkan oleh Public Gold dilokasi terpilih diseluruh Malaysia, Singapura dan Indonesia. Anda berpeluang untuk menjadi Dealer Public Gold dengan hanya membeli emas Public Gold mengikut jumlah yang ditetapkan dalam satu resit. Kebiasaannya syarat untuk menjadi Dealer Public Gold lebih rendah berbanding dengan tawaran bulanan.

Tawaran ini hanya sah dalam tempoh yang singkat dan hanya ditawarkan kepada pengunjung yang menghadiri seminar sahaja.


    3. Melalui Promosi Bulanan

Tawaran Pada Bulan Mei 2018
Dengan hanya memenuhi syarat dan peraturan yang ditetapkan semasa promosi bulanan dijalankan, anda layak untuk menjadi Dealer @ Priority Dealer Public Gold secara percuma. Sila Layari alamat sesawang Public Gold untuk mengetahui secara lanjut tawaran yang diberi bagi bulan semasa.

Berita baik kepada peminat barang kemas Aurora Italia. Dengan pembelian sebanyak RM 5,000 dalam satu resit, anda layak untuk menjadi Dealer Public Gold. Tertakluk kepada syarat dan peraturan.

Berminat untuk menjadi Dealer Public Gold? Sila hubungi saya di talian 017-2471372 (Faiz) untuk bantuan dan bimbingan selanjutnya.  

Berminat Mengetahui Lebih Lanjut Tentang Pelaburan Emas? Tekan Pautan Di Bawah:
Senarai Ringkas Artikel Berkaitan Pelaburan Emas

Tiada ulasan:

Catat Ulasan